ΓΙΝΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ

“Συμμετέχω ενεργά στις δράσεις του WWF Ελλάς από το 1992, ενώ από το 2009 ανήκω στην ομάδα των Διακεκριμένων Φίλων της οργάνωσης. Με τη συμμετοχή μου στο WWF πιστεύω ότι προσθέτω κι εγώ -όπως και χιλιάδες άλλοι υποστηρικτές- ένα μικρό λιθαράκι στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές. Η ατομική δράση, περνώντας μέσα από τη συλλογική προσπάθεια του WWF, ενισχύει τη φωνή μας ενάντια στην υποβάθμιση του πλανήτη.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι νέοι δείχνουν να συμμερίζονται τη σπουδαιότητα προστασίας του περιβάλλοντος. Σ’ αυτή την επιτυχία, σημαντικό μερίδιο φέρει το WWF, πετυχαίνοντας με επιστημονικά επιχειρήματα να αναδείξει τα τοπικά και παγκόσμια περιβαλλοντικά ζητήματα.”, Γιώργος Κ. Βλάχος, Διακεκριμένος Φίλος του WWF Ελλάς, Θεσσαλονίκη

Με την ετήσια στήριξή τους να είναι €500 και άνω, οι Διακεκριμένοι Φίλοι, προσφέρουν ζωτικής σημασίας βοήθεια στη δράση του WWF Ελλάς. Κάθε φορά που έρχεται κοντά μας ένας νέος Διακεκριμένος Φίλος, μας δίνει  τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερες δράσεις για την προστασία της ελληνικής φύσης που μας φιλοξενεί. Μας δίνει δηλαδή τη δύναμη να σώσουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, να σώσουμε το σπίτι μας.

Κάθε Διακεκριμένος Φίλος του WWF Ελλάς βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τους ανθρώπους της οργάνωσης, και παίζει μέσω της ηθικής και έμπρακτης στήριξής του πολύ σημαντικό ρόλο για το μέλλον του πλανήτη και τη διάσωση του φυσικού πλούτου της χώρας μας.  Οι Διακεκριμένοι Φίλοι ήταν εκείνοι που παρείχαν τα μέσα για την άμεση παρέμβασή μας στις πληγείσες περιοχές μετά τις τραγικές πυρκαγιές του 2007. Χάρη σε αυτούς και στη θερμή τους ανταπόκριση, εξασφαλίσαμε το ποσό των €136.000, ώστε να αναδασώσουμε την Πάρνηθα και να ανοίξουμε τοπικό γραφείο του WWF στην καρδιά των καμένων, στην Ηλεία.

Οι Διακεκριμένοι Φίλοι έχουν ειδική πρόσβαση στη δουλειά του WWF Ελλάς, λαμβάνοντας ενημερωτικές επιστολές από το Γενικό Διευθυντή, προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που είναι τα μάτια και η ψυχή της οργάνωσης, τους ανθρώπους που δουλεύουν στο πεδίο.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνετε Διακεκριμένος Φίλος του WWF Ελλάς, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Διακεκριμένων Φίλων και Κληροδοτημάτων, Βίκυ Σταύρακα, στο 210 3314893 (εσ. 107), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Οι Διακεκριμένοι Φίλοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στήριξης του έργου μας και σαν αναγνώριση της προσφοράς τους λαμβάνουν:

  • Φάκελο καλωσορίσματος με κάρτα διακεκριμένου φίλου και το ορόσημο των Διακεκριμένων Φίλων: μια καρφίτσα πάντα.
  • Ετήσιο Απολογισμό των δράσεων του WWF Ελλάς.
  • Τακτική ηλεκτρονική και έντυπη ενημέρωση.
  • Πρόσκληση σε ειδικά events Διακεκριμένων Φίλων του WWF Ελλάς.
  • Δυνατότητα -εάν είναι επιθυμητό- προσωπικής αναγνώρισης της υποστήριξής στην ιστοσελίδα μας και στον Ετήσιο Απολογισμό Δράσης.
  • Δυνατότητα επίσκεψης σε δράση της οργάνωσης, όπου και εάν είναι δυνατό.
  • Προτεραιότητα για παροχή υποστήριξης σε θέματα καταγγελιών ή ειδικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, εφόσον εμπίπτουν στο αντικείμενο της οργάνωσης.
  • Πάγια έκπτωση 10% σε όλα τα είδη WWF με αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.wwf.gr/shop