ΓΙΝΕ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣ

«Αν και στο μικρό μου νοικοκυριό κάνω ότι μπορώ για την προστασία του περιβάλλοντος – καλλιεργώ βιολογικά στον κήπο μου, ανακυκλώνω και επαναχρησιμοποιώ υλικά, καταναλώνω με σύνεση και συνείδηση, εξοικονομώ ενέργεια – ήθελα πάντα να μπορώ να συμβάλλω με έναν πιο ενεργό τρόπο στην προστασία του πλανήτη.

Πιστεύω ότι μόνο σεβόμενοι τη φύση και αναπληρώνοντας όσα παίρνουμε από αυτήν, υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα. Για το λόγο αυτό, προσπαθώ να μειώσω το «αποτύπωμά» μου και έχω εμπιστευτεί τη γη μου στο WWF. Το πιο καλό πράγμα που αγόρασα ποτέ στη ζωή μου είναι ένα κομμάτι γης. Το πιο ικανοποιητικό πράγμα που έκανα ήταν που το δούλεψα. Το πιο σοφό πράγμα που έκανα ήταν που το κληροδότησα στο WWF.», Ruth Deighton & Γιάννη Σαρτζετάκης, Κληροδότες του WWF Ελλάς, Σέττα Ευβοίας

Το μέλλον του πλανήτη μας εξαρτάται από εμάς. Όλοι θέλουμε οι μελλοντικές γενιές να μπορούν να απολαύσουν έναν κόσμο όπου η φύση και ο άνθρωπος βρίσκονται σε αρμονία.

Κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, η ανθρώπινη δραστηριότητα είχε πρωτοφανή επίδραση στον εύθραυστο πλανήτη μας. Αλλά οι μολυσμένες θάλασσες και τα καμένα δάση δεν πρέπει να είναι η κληρονομιά μας.

Χάρισε ένα ζωντανό πλανήτη στις επόμενες γενιές αφήνοντας ένα κληροδότημα στο WWF Ελλάς. Η συνεισφορά σου, μέσω της διαθήκης σου, μας βοηθά να παραδώσουμε άθικτη στα παιδιά μας τη φύση που μας φιλοξενεί.

Αυτή μπορεί να είναι η κληρονομιά σου για τις επόμενες γενιές.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να στηρίξετε μέσω κληροδοτήματος το έργο του WWF Ελλάς, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Διακεκριμένων Φίλων και Κληροδοτημάτων, Βίκυ Σταύρακα, στο 210 3314893 (εσ. 107), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.